Polja označena z * so obvezna / Fields marked with a * are required

Novice ~ 11.02.2012

Bili v Kinodvoru, gremo na Koroško

7. in 8. februarja je v Ljubljani potekal (Fis)Kulturni dan z nagrajenimi filmi festivala BOFF v gosteh, 17. februarja pa BOFF gostuje še na prvem koroškem festivalu KOFF v Mežici.

ki ga organizira Kinodvor v sodelovanju s festivalom BOFF, Društvom za razvoj plezalne kulture ter Citywallom. Poleg ogleda zmagovalnih filmov zadnjega BOFF so si gostje v razprodani dvorani lahko ogledali tudi film Nanga Parbat. Po filmu je sledil pogovor s  udeleženci zadnje slovenske odprave na to goro. Najmlajši pa so se z mentorji zabavali s plezanjem po slončku ter tako okušali prve metre vertikale …. Seveda se že veselimo FisKulturnega dne 2013.

V petek 17. februarja pa vas ob 18, uri vabimo na Koroško, kjer bo v Narodnem domu v Mežici potekal prvi Grta Boff. Oziroma Koff – Koroški outdoor film festival, katerega pobudnik je Boštjan Lesjak, lokalni podjetnik in avanturist. V sodelovanju z agencijo Steberteam bodo priredili projekcije filmov, ki so že bili na ogled na festivalu BOFF. Na sporedu bodo filmi: Wildwater, Hike2ride, Hardest of the Alps, Free base en Riglos,
Linea continua, Železna jama in Seven. Vabljeni v Mežico!

Vstop je prost, svoj prihod pa lahko potrdite še na facebook strani prireditve.