Polja označena z * so obvezna / Fields marked with a * are required

Novice ~ 27.12.2012

V soboto o omejitvah za gorske kolesarje

V sklopu filmskega festivala v soboto ob 16. uri okrogla miza o neizkoriščenem slovenskem gorskokolesarskem potencialu in restriktivni zakonodaji. Potrjena šesterica zanimivih sogovornikov. Freeride delavnica prestavljena!

Najprej pomembno obvestilo: zaradi neugodnih razmer na Kaninu smo bili prisiljeni preložiti freeride delavnico. Več informacij o novem terminu pri prireditelju.

Pod okriljem festivala bo to soboto v Bovcu potekala tudi okrogla miza z naslovom “Gorsko kolesarstvo in zakonodaja v Republiki Sloveniji“.

Okrogla miza bo v mali dvorani Stergulčeve hiše v soboto 29. decembra z začetkom ob 16. uri. Vabljeni ste vsi, ki vas zanima ta tematika.

Udeležbo na okrogli mizi, ki jo bo vodil Tomaž Kovšca, so potrdili predsednik Planinske zveze Slovenije Bojan Rotovnik, načelnik Komisije za turno kolesarstvo Planinske zveze in član Slovenske kolesarske pobude Jože Rovan, direktor Triglavskega narodnega parka Martin Šolar, član Odbora za gorsko kolesarstvo Kolesarske zveze Slovenije in upravljalec Fun bike parka Kranjska Gora Gorazd Stražišar, Peter Zajc iz Regionalne razvojne agencije za Koroško ter Iztok Mlekuž iz bovške krajevne enote Zavoda za gozdove. Vrsta drugih vpletenih bo z vprašanji lahko sodelovala iz občinstva.

V soboto sta na sporedu tudi gorskokolesarska filma, domači Switch v sklopu z začetkom ob 18. uri ter kanadski Strength in Numbers v sklopu z začetkom ob 20. uri.