BOFF 2016


NOV 16 2016

Lahko rečem, da smo si kar malo oddahnili, ko smo zagnali novo stran. Upamo, da vam je všeč. Sledi še nekaj popravkov, a mi smo tukaj z novo podobo in pred vrati desete obletnice Bovec Outdoor Film Festivala. Letos nam bosta družbo delala dva kozoroga, ki sta se tako močno zaletela, da se bo zgodilo…

Sestavili  smo program, dodali četrti dan, ki se bo odvijal v Kulturnem domu Bovec. Poleg odličnih filmov pa se pripravlja prava festivalska zgodba, ki obeta. Sedaj, po toliko letih, se format dogodka pravzaprav šele pričenja kazati v pravi podobi, simbiozi s krajem, torej prebivalci in lokalnimi iniciativami. Temu primerno smo dodali spremljevalni program,
 ki je pester in potencialno nudi formulo za uspeh festivala v prihodnje. Tako v sodelovanju z lokalnimi vodniki ponujamo obiskovalcem vodene ture po okolici Bovca, ogled jame Srnica, na smučišču Kanin bo potekal test smučarske opreme, za osnovnošolsko mladež pa se bo organizirala dvodnevna filmska delavnica.

Letos bodo namesto fotografske razstave na ogled vizualne podobe preteklih edicij festivala  BOFF ter tekme FREERIDE BATTTLE. V večerih si boste lahko ogledali osemintrideset filmov in dva potopisna večera na dveh lokacijah. Sledi pa tudi zaključni koncert.

Očitno  smo se potrudili, na vas pa je, da nas obiščete in se imate dobro. Glede na odličen obisk zadnjih let, lahko upravičeno pričakujemo ponovno množico prijateljev in luftarjev zbranih med Sočo in Kaninom. Glede na napovedi bo smučišče obratovalo, seveda se lahko kje kaj zalomi, upam, da temu ne bo tako, zato toplo priporočamo rezervacijo vstopnic, te bodo še letos na voljo po isti ceni kot lani.

Poleg  tradicionalne finančne podpore Občine Bovec, brez katere festival ne bi  uspel, bomo to sodelovanje v prihodnje nadgradili. Kot sem že omenil, nas seveda veseli pristop lokalnih akterjev s programi, ki bodo dali festivalu BOFF dodatno težo in kvaliteto, prav tako gre zahvala vsem parterjem za podporo. Seveda pa upamo še na kakega novega sponzorja, ki  bo podprl letošnji in prihodnje festivale.

Hvala in dobrodošli na jubilejni Bovec Outdoor Film Festival!Zlati pokrovitelj:


Občina Bovec

Ostali pokrovitelji:

Festival podpirajo:

Medijski pokrovitelji:

Prijavi se na novice:
NAROCI SE
© 2016 BOFF Pravice pridržane