Polja označena z * so obvezna / Fields marked with a * are required

Novice ~ 11.06.2010

Prijave za 4. BOFF so odprte

Bovški festival filmov o naravi in športih na prostem se v zadnjih dneh leta širi na tri tekmovalne in dve netekmovalni kategoriji. Avtorji, pozor, prijave do konca oktobra.

Objavili smo razpis za četrto izvedbo bovškega festivala filmov o naravi in športih v njej BOFF (Bovec Outdoor Film Festival), ki bo med 28. in 30. decembrom letos. Seveda v Bovcu s projekcijami v kulturnem domu in spremljevalnimi prireditvami tudi izven doma.

Največja novost je pet kategorij: klasična kategorija Šport in akcija se deli na kratke filme do 15 minut in na dolge filme, obe kategoriji sta tekmovalni. Nespremenjena ostaja tekmovalna kategorija Narava in ekologija. Kategoriji netekmovalnega dela sta že znana Reklamni in predstavitveni filmi ter nova kategorija Era, v katero sodijo filmi starejše produkcije, kot so pogoji za tekmovalni del, filmi arhivskega pomena in filmi, ki so že bili predvajani na preteklih izvedbah festivala BOFF.

Prijave so odprte do konca oktobra. Na festivalu lahko sodelujejo izdelki tako amaterskih kot poklicnih filmskih avtorjev. Prijavnine ni.

Razpisna dokumentacija in obrazec za prijavo