Polja označena z * so obvezna / Fields marked with a * are required

Novice ~ 07.12.2011

Odštevanje

V pričakovanju prave zime ter prazničnih dni smo za vas pripravili: Spored 2011.

Na filmski razpis je letos prispelo 48 filmov, od tega smo jih v program uvrstili 21.

Glede na razpisne pogoje ter pravila smo 16 filmov uvrstili v tekmovalni program in sicer: 4 filmi SS – Sport kratki ter 12 filmov SL – Sport dolgi. Kategorija Narava in ekologija letos ni tekmovalna, saj ima le 2 filma v izboru. Prav tako pa bo na sporedu 1 film iz kategorije Era ter 2 Predstavitvena. Obiskovalci pa bodo tudi letos izbrali svoj najboljši film. Strokovno žirijo BOFF letos sestavljajo celovški filmski ustvarjalec Seppi Dabringer, fotograf Dan Patitucci iz ZDA ter domača poznavalka na področju filmske kulture Nina Peče.
Letos bo filmski izbor spet vsebinsko pester, prav tako pa so med potrjenimi gosti tudi avtorji ter akterji  iz celega sveta. Pester nabor prijavljenih filmov je pripomogel k res izvrstnemu programu, saj bodo obiskovalci lahko videli veliko nagrajenih filmov katerih obisk se v tujini meri v tisočih.
Kot že veste, bomo 28. in 29. decembra skupaj v Stegulčevi hiši, ki se nahaja v strogem centu Bovca, zadnji dan pa se selimo v veliko dvorano Kulturnega doma Bovec. Na projekcije filmov je vstop prost , filmi niso podnaslovljeni v slovenskem jeziku.

Do 11. decembra je odprt se rok za prijave na Snežene skulpture.
Program se bo odvijal na Bovškem trgu, kjer bo tudi poskrbljeno za hrano in pijačo. Vsi obiskovalci našega najvišje ležečega smučišča pa boste lahko priča oblikovanju snežnih umetnin v naravnem okolju. Bovec se bo tako, od starega leta, poslovil v družbi umetnikov iz celega sveta. Snežne stvaritve boste lahko občudovali v soju luči, saj bo poskrbljeno tudi za večerno vzdušje z glasbo. V dneh festivala bodo obiskovalci lahko izbrali tudi svojo najlepšo skulpturo, kajti na obeh lokacijah bo možnost oddaje glasovnice.

Imamo še nekaj prostih mest za Freeride delavnico. Sodelujte v nagradni igri za Helkopterski izlet (Heliski).

VABLJENI!

Povezave: SPORED 2011, DOGODKI 2011, FILM 2011 , ZLOŽENKA BOFF 2011_pdf, PLAKAT BOFF 2011_pdf