Polja označena z * so obvezna / Fields marked with a * are required

Novice ~ 14.11.2011

Zadeni heliski doživetje!

V okviru filmskega festivala BOFF v Bovcu med 28. in 30. decembrom 2011 prirejamo tridnevno delavnico o varstvu pred plazovi in tehniki smučanja na naravnem terenu. En srečni udeleženec bo brezplačno poletel s helikopterjem smučarski/deskarski avanturi naproti.

Ker je freeride (smučanje ali deskanje izven urejenih smučišč in v visokogorju) tudi pri nas zasvojil že veliko navdušencev, smo za vse, ki jih zanima še kaj več, pripravili tridnevni seminar o varstvu pred plazovi, prvi pomoči in gibanju po snegu izven urejenih smučišč. Poučevali vas bodo strokovnjaki s področja vede o plazovih, opreme, preventive, medicine in freerida. Delavnice smo razdelili na dve stopnji in sicer, prva stopnja bo udeležencem predstavila vse zgoraj omenjene veščine, nato bodo udeleženci druge stopnje svoje znanje lahko še izpolnili in nadgradili.

Heliski za enega srečneža brezplačno!
Športno društvo Drča in Vertical Adventures v sodelovanju s festivalom BOFF podeljujeta nagrado enemu udeležencu delavnice 1. stopnje, ki bo potekala v dneh festivala BOFF. Med sodelujočimi bomo izžrebali srečneža, ki bo poletel s helikopterjem in se nato v družbi gorskega vodnika spustil v dolino. Možne datume odhoda bo predlagal organizator.

Več o delavnici