Polja označena z * so obvezna / Fields marked with a * are required

Šport in akcija – kratki film (tekmovalni del)

 • Rush Hour Dream

  Nemčija / Avstrija , Kerim Jaspersen / Christian Menn / 2009 / 5‘ 30. december 2010 Düsseldorf, Nemčija. Pisarniški uslužbenec se odpravi na delo in zaspi na tramvaju. V svojih sanjah se zbudi na čudovitem gorskem pobočju in ugotovi, da v svoji torbi, namesto prenosnega računalnika, nosi jadralno padalo.

  Preberi več »

 • Incantatio

  Francija, Bernhard Dengg / Seppi Dabringer / 2010 / 6‘ 29. december 2010 Zmagovalni film Nissan Outdoor Games 2010 v Chamonixu. Ustvaril: Team Argon. Producent: Seppi Dabringer. Režija: Bernhard Dengg. Soundtrack: Hannes Haberl. Po tem, ko je bil tisočletja ujet v človeško telo, želi padli angel zapustiti zemljo. Misli, da mu njegove moči omogočajo nadzor [...]

  Preberi več »

 • Kajak ekspedicija Nova Zelandija

  Slovenija, Andrej Bijuklič / 2010 / 14‘ 29. december 2010 Film predstavi kajak ekspedicijo na Novo Zelandijo, v kateri so sodelovali štirje kajakaši iz Slovenije. Predstavljene so štiri najtežje reke, ki so jih veslali.

  Preberi več »

 • Longboard Magazin Promo 2010

  Slovenija, Slavc Bakše / 2010 / 2,5‘ 29. december 2010 Kratka predstavitev slovenskih longboarderjev.

  Preberi več »

 • A Skier’s Journey

  Kanada, Jordan Manley / 2010 / 24‘ 28. december 2010 Serija treh potovalno-smučarskih epizod nam pripoveduje o potovanjih smučarja Chada Sayersa in fotografa Jordana Manleyja, ki sta v svoji smučarski sezoni obiskala Kašmir, La Grave v Franciji in kanadsko Skalno gorovje.

  Preberi več »

 • Short cut

  Kolesarjenje – po valižansko. Trial.

  Preberi več »

 • To The Rainbow

  Čustveni povratek Paula Pritcharda k plezanju v kamnolome skrilavca severnega Walesa.

  Preberi več »

 • Donkey Track

  Poleg življenjskega stila kajterjev, je v filmu izpostavljen učni proces in napredek, ki so ga kajterji na tej odpravi naredili. Film na zabaven in dinamičen način prikaže dokumentarno plat odprave šestih kajtarjev na grški otok Limnos, hkrati pa metodično predstavi osnovne elemente kajterske šole prostega sloga.

  Preberi več »